Naar hoofdinhoud Naar hoofdnavigatiemenu

Foto's

Hey! Sharing is caring

Moodcamp helpt met het bespreekbaar maken van depressie. Het is belangrijk om zoveel mogelijk mensen te bereiken met deze boodschap. Daarom is er tijdens Moodcamp ook beeldmateriaal gefilmd en gefotografeerd, dat kan worden gebruikt op de website of in ander campagnemateriaal. Als je op Moodcamp was, zou het dus kunnen dat je te zien bent in deze beelden. Daarmee draag je bij aan bespreekbaar maken van depressie.

Als je liever niet in beeld wilt verschijnen, dan adviseerden we je om je in te schrijven in het laatste tijdvak van 15.00 uur, waarin niet werd gefilmd. Maar we kunnen niet garanderen dat je niet te zien zult zijn op de achtergrond in ander beeldmateriaal dat gedurende de dag is vastgelegd.

We nodigen je uit om je eigen foto's en video's die je tijdens Moodcamp hebt gemaakt ook te verspreiden via je social media. Hoe meer aandacht om depressie bespreekbaar te maken, hoe beter!

*Deelnemer verleent bij voorbaat toestemming aan de Organisator voor openbaarmaking en verveelvoudiging van tijdens of rond het Evenement gemaakte foto’s en beeldmateriaal en dergelijke, waarop de Deelnemer zichtbaar is. Hieronder valt ook het (her)gebruik van beelden in (reclame) uitingen van of vanwege derden. Het in dit artikel bedoelde gebruik vindt om niet plaats.

*Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden